Ai poftă de un credit ipotecar?

În cazul în care nu ești sigur dacă să intri într-o relație de lungă durată cu banca, pentru un credit ipotecar, îți recomandăm să te informezi în mod regulat despre situația economică din țară, tendințele de cumpărare ale românilor, deciziile Guvernului în sfera financiară.

Ești căsătorit și planifici să-ți mărești familia? Ești fericită în orașul în care locuiești acum? Ai o carieră stabilă, care-ți asigură un câștig bun? Variația ROBOR-ului se înscrie într-o marjă minimă? Ești mulțumit de deciziile guvernării? Dacă răspunzi Da la majoritatea întrebărilor, înseamnă că momentul e potrivit pentru a-ți cumpăra o casă.

Dacă vrei să știi pe ce sumă a creditului te poți baza atunci când cauți o casă, fă o scurtă vizită la Raiffeisen Bank, unde îți vom răspunde la întrebările legate de creditul ipotecar. Pre-aprobarea reprezintă analiza documentelor tale de venit de către bancă și aprobarea unei sume a creditului pe baza acestora. În această etapă nu este nevoie de documentele casei pe care vrei să o cumperi. Nu vei plăti niciun comision pentru pre-aprobarea dosarului de credit. Mai mult, pre-aprobarea este valabilă 90 de zile, să ai timp suficient să-ți găsești casa potrivită și să obții aprobarea băncii pe proprietate (aviz juridic și evaluarea imobilului).

Împarte aperitivul:

Mai multe aperitive financiare