Asigurare sanatate digital

Lecția pandemiei – importanța siguranței financiare

Asigurarea de viață e ca un fond de urgență pentru bugetul personal

Pandemia a determinat o schimbare a stilului nostru de viață. A fost un exercițiu de adaptare și chiar unul de supraviețuire. Putem enumera cu ușurință câteva schimbări pe care le-am trăit cu toții:

  • să avem răbdare
  • să respectăm regulile
  • să adoptăm un animal
  • să descoperim noi hobby-uri
  • să petrecem timp cu familia
  • să mâncăm sănătos
  • să cheltuim responsabil și implicit, să economisim mai mult!

Cum am supraviețuit?

Criza sanitară ne-a determinat să ne reorientăm activitățile de zi cu zi, dar în același timp ne-a făcut să ne să ne regândim prioritățile. Modul în care ne îngrijim acum de sănătatea noastră a început să fie orientat spre prevenție și nu vrem să mai așteptam să ajungem în momentul în care să tratăm.

Am fost mai atenți la relația noastră cu banii. Am chibzuit mai mult în fața cumpărăturilor „de plăcere” și am înțeles că nu avem nevoie chiar de toate lucrurile adunate de-a lungul anilor. Am simțit nevoia să facem prevenție și în bugetul personal, punând bani deoparte pentru un fond de urgență sau chiar investiții pe termen lung.

Tehnologia ne-a ajutat să rămânem conectați unii cu alții si a transformat modul în care construim și menținem relațiile dintre noi, dar și modul în care avem grijă față de familie și prieteni. La rândul lor, companiile s-au implicat în crearea unor platforme digitale ușor de folosit, pe înțelesul tuturor, de unde să găsim și să ne putem achiziționa produse de calitate potrivite nevoilor noastre.

Asigurarea de viață – investiție în viitor

Pornind de la aceste premise, compania UNIQA a dezvoltat câteva produse de asigurare create special pentru clienții Raiffeisen Bank, pe care aceștia le pot achiziționa online. În doar câțiva pași simpli, îți poți achiziționa una dintre asigurările:

BONUS PROTECT – asigurarea care îți oferă protecție în fața unor întâmplări nefericite cu urmări grave. Tu și familia ta puteți beneficia de un sprijin financiar consistent și sigur, în cazul producerii riscurilor de deces ca urmare a unei îmbolnăviri sau a unui accident sau invaliditate totală permanentă produsă în urma unui accident.

VITALITY PROTECT se adresează celor care vor să se protejeze în cazul afecțiunilor grave și care vor să beneficieze de ajutor financiar când trec printr-o perioadă dificilă a vieții: cancer, accident vascular cerebral, infarct miocardic acut, insuficiență renală cronică și scleroza multiplă. Pentru că aceste afecțiuni au impact fizic major și fiecare persoană în parte își dorește să obțină cel mai bun tratament posibil, această poliță de asigurare adaugă în beneficii și o a doua opinie medicală. Astfel, poți obține o reanalizare a diagnosticului medical, a aprecierii oportunității unei proceduri medicale sau a unui plan de tratament care ți-a fost recomandat inițial, primind suport din partea unui medic specialist.

CONFORT MED te ajută să te concentrezi asupra sănătății și să revii în siguranță lângă cei dragi, fără să îți faci griji cu privire la cheltuielile aferente intervențiilor chirurgicale și zilelor petrecute în spital, apărute în urma unor evenimente neprevăzute cum sunt accidentele și îmbolnăvirile. Mai mult, dacă este necesar sfatul unui medic specialist, îl poți obține prin beneficiul suplimentar de Telemedicină, care îți oferă suport non-stop, prin consultanță telefonică, video sau prin chat.

Odată ce ai ales unul dintre aceste produse de asigurare, îți poți activa cu ușurință serviciul Debit Direct, cu plată automată lunară, direct din contul curent, fără costuri suplimentare, astfel încât să nu mai ai grija plăților lunare.

Dacă te-am facut curios…

Poți obține informații detaliate despre cele 3 asigurări și pașii pe care îi poți urma pentru achiziție apăsând aici.

Împarte aperitivul:

Mai multe aperitive financiare